Ylli i filmit “Deadpool 2”, aktori 41-vjeçar Ryan Reylonds është i martuar për më shumë se pesë vjet me Blake Livelyn.

Edhe pse mediat kanë spekuluar disa herë mbi krizën e tyre martesore, çifti i famshëm gjithmonë ka hedhur poshtë thashethemet me paraqitjet e tyre.

Por, pavarësisht nga detyrimet e shumta për fëmijët, por edhe angazhimeve në biznes, të dy kanë një rregull që i bën ata të ngushtë.

Ryan Reynolds dhe Blake Liverly (Getty Images)

“Ne nuk lejojmë që oraret tona të mbivendosen, që do të thotë se kur xhiroj një film, ajo nuk punon në atë kohë”, tha Ryan për revistën People.

Një nga aktorët më seksi thotë se mbipuna nuk është e mirë për martesë, as për fëmijët.

“Po përpiqemi të jemi shumë të pranishëm në jetën e fëmijëve tanë. Unë vij nga një familje e madhe, ashtu sikurse Blake dhe ne dëshirojmë të krijojmë një familje shumë të ngrohtë dhe të lumtur për fëmijët tanë”.

Theksojmë se Ryan dhe Blake kanë dy vajza, Ines njëvjeçare dhe Jamesin trevjeçar. /Telegrafi/