Episodi i nëntëmbëdhjetë i serialit vendor “Rrushe” u publikua në gjirafaVideo.

“Rrushe” po afrohet drejt fundit të sezonit dhe me këtë episod arrihet pika kulminante e serialit, ku përballja me të vërtetën dhe ballafaqimi me të kaluarën shpalosen në një moment dramatik.

Vesa Pirulli dhe Faruk Pirulli. Mbesë e gjysh, përballë njëri tjetrit. Për Lëvizjen, për të kaluarën, për të tashmen. Episodi i ri i serialit “Rrushe” është një tjetër dëshmi se përse ky serial ka bërë bujë të madhe në vend. Pas thuajse pesë muajsh në transmetim, seriali i dashur vendor po afrohet drejt fundit të sezonit. E kur fundi është afër, drama nuk mungon.

Cfarë do të ndodhë mes Vesës dhe Farukut? Cfarë fati do të ketë Agim Pirulli? Po Berati dhe Sadik Hoti?

Këto pyetje gjejnë përgjigje në episodin më të ri të serialit “Rrushe”, i cili është publikuar në gjirafaVideo.com.

Shikoni episodin e nëntëmbëdhjetë të “Rrushe” më poshtë.