Këto rregulla të arta do t’ju ndihmojnë të kuptoni ekzistimin dhe t’i kuptoni barrierat e jetës

Ndiqni këto rregulla dhe kënaquni me momentet e vlefshme, transmeton Telegrafi.

Tri gjëra të cilat nuk mund të kthehen:

• fjala
• rasti
• koha

Tri gjëra të cilat nuk bën t’i humbasësh:

• nderin
• paqen
• shpresën

Tri gjëra të cilat më së shumti vlerësohen në jetë:

• besimi
• bindja
• dashuria

Tri gjërave të cilave nuk mund t’u besosh:

• fati
• forca
• shteti

Tri gjëra të cilat definojnë çdo person:

• përparimi
• dinjiteti
• puna

Tri gjëra të cilat shkatërrojnë njerëzit:

• hidhërimi
• alkooli
• krenaria

Tri gjëra të cilat është më së vështiri t’i thuash:

• “Më nevojitet ndihma”
• “Kërkoj falje”
• “Të dua!”

/Telegrafi/