Rose McGowan ndau një mesazh solidariteti përpara sondazheve që do mbyllen në Ditën e Zgjedhjeve, në të cilën ka vënë në dukje se po qëndron me të gjithë Amerikanët në Meksikë.

Aktivistja dhe aktorja italiane ndau një video duke u folur njerëzve në ShBA, që momentalisht mund të jenë të shqetësuar për rezultatin e zgjedhjeve presidenciale të vitit 2020, pak orë para se të mbyllen votimet e para.

Ajo fillon fjalimin një minutësh duke thënë se po qëndron ‘në frikë’ me të gjithë amerikanët.

Rose McGawn (Foto: Associated Press)

“Unë po qëndroj në frikë me të gjithë ju sonte. Në të gjithë botën dhe sonte, veçanërisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, do jetë e vështirë. Është e vështirë, por nga kjo mund të lindë një sistem i ri”, ka thënë ajo.

Yolanda Hadid voton për herë të parë në Amerikë bashkë me vajzën e saj, Bella Hadid Yolanda Hadid voton për herë të parë në Amerikë bashkë me vajzën e saj, Bella Hadid

Aktorja vazhdoi duke inkurajuar ndjekësit e saj të ‘shkojnë me lojërat’, pasi kishte kritikuar të dy kandidatët në të kaluarën.

“Ne thjesht duhet të vazhdojmë të luftojmë dhe të shtyjmë përpara, jo në të njëjtin mendim. Kjo është ndryshe, kjo është diçka më e madhe”, vazhdoi ajo. “Shkoni me ndërruesit e lojërave, edhe nëse dikush e nxit atë dhe i urreni ata, ju po reagoni, po mendoni, po ndiheni, po bëni, po lëvizni dhe po veproni. Veprimi është gjëja më e rëndësishme”, shtoi McGowan.

Rose McGowan (Foto: Hollywood Reporter)

Ajo e përfundoi mesazhin e gjatë duke theksuar se është në Meksikë, e cila duket se është zhvendosur në mes të pandemisë së coronavirusit, pasi ka ndarë foto nga Meksika në rrjetet sociale që nga korriku.

“Unë besoj në ju. Shumë dashuri nga Meksika. Ne mund të bëhemi më të mirë, ju e dini këtë”, përfundoi mesazhin Rose. /Telegrafi/

Rose McGowan (Foto: Los Angeles Times)