Trupa të tonifikuar, të bukur, sa dielli mund të konsiderohej gjëja e tretë e nxehtë në Puerto Vallarta të Meksikos. 

Reklama

Plazhi meksikan vjen kaq i ngrohtë kur sheh çiftin Ricky Martin dhe Jwan Yosef teksa bëjnë një shëtitje romantike në plazh. Dyshja e bronxuar e Adonis prezanton fizikun perfekt të veshur vetëm me një palë rroba plazhi.

Kaq i mbajtur latini Ricky 44 vjeçar sa e lë pak në hije të fejuarin 32 vjeçar artist nga Siria. Çifti u përfol gjatë para disa muajsh kur shkëmbyen unazat e diamantit që do kurorëzojnë martesën e tyre. /Telegrafi/

plaza-1

plaza-2

plaza-3

plaza-4

plaza-5

plaza-6

plaza-7