Prive i ka organizuar një kamerë të fshehur këngëtares Remzie Osmani.

Për edicionin festiv të emisionit, Prive ka bashkëpunuar me të birin e Osmanit për një kamerë të fshehur.

Fabula e saj që ‘djali i saj i prezanton familjes të dashurën e tij, e cila është e veshur mjaft provokative dhe ka shumë teka’.

Në bisedim e sipër me ‘vjehrrën’ Remzien ajo nuk shfaqet dhe shumë miqësore me ‘nusen’ e djalit.

Madje nuk është dakord për këtë lidhje të tyren. E gjitha është regjistruar nga kamera e Klan Kosovës të cilën mund ta ndiqni në videon e bashkangjitur.