LAJMI I FUNDIT:

Puna po ju pret – konkurse të hapura në Telegrafi Jobs

Puna po ju pret – konkurse të hapura në Telegrafi Jobs

Konkurset e hapura në platformën Telegrafi Jobs ofrojnë shumë mundësi për të gjetur një punë të përshtatshme në fusha të ndryshme. Në këtë artikull, do të shqyrtojmë disa nga konkursat aktuale dhe pozitat e hapura në kompanitë e ndryshme. 

Matës në terren për Kuzhina, Enterier dhe Dyer të Brendshme – NERO Home 

NERO Home një fabrikë e specializuar në përpunimin e drurit dhe prodhimin e kuzhinave, dyerve të brendshme dhe enterierit, ka hapur një pozitë për Matës në terren. Detyrat përfshijnë matjet e detajuara në terren për projektet e kuzhinave, dyerve dhe enterierit, sigurimin e cilësisë së produkteve, komunikimin me klientët, dokumentimin e matjeve dhe bashkëpunimin me ekipet e prodhimit. 

Afati i fundit për aplikim është 01/03/2024

APLIKONI DIREKT KËTU

Menaxher i prodhimit – NERO Home 

NERO Home ka hapur konkurs edhe për pozitën e Menaxherit të prodhimit. Detyrat e kësaj pozite përfshijnë planifikimin dhe organizimin e proceseve të prodhimit, monitorimin e linjave të prodhimit, koordinimin e ekipit të prodhimit dhe zhvillimin e standardeve të sigurisë. 

Afati i fundit për aplikim është 01/03/2024

APLIKONI DIREKT KËTU

Menaxher i përgjithshëm – NERO Home 

NERO Home gjithashu ka shpallur konkurs për pozitën Menaxherin të përgjithshëm, i cili do të drejtojë operacionet e fabrikës, do të kujdeset për planifikimin, organizimin dhe koordinimin e proceseve të prodhimit dhe furnizimit. 

Afati i fundit për aplikim është 01/03/2024

APLIKONI DIREKT KËTU

Arkitekt/e – NERO Home 

Për ata me një fokus në arkitekturë, “NERO Home” ka shpallur një konkurs për pozitën e Arkitektit. Detyrat përfshijnë projektimin, matjet, ofertat dhe komunikimin direkt me klientët. 

Afati i fundit për aplikim është 01/03/2024

APLIKONI DIREKT KËTU

Infermierë/e – Germanikos GmbH 

Kompania “Germanikos GmbH” ofron 10 vende të lira pune për infermierë/infermierë në Gjermani. Kompania ofron ndihmë për përgatitjen e intervistave, kontratën e punës, rregullimin e dokumentacionit për vizë, sigurimet shëndetësore dhe njohjen e profesionit në Gjermani. 

Afati i fundit për aplikim është 29/02/2024

APLIKONI DIREKT KËTU

Specialist/e për Marrëdhënie me Publikun – Dukagjini Publishing House 

“Dukagjini Publishing House” ka hapur konkurs për pozitën “Specialist Marrëdhënie me Publikun”. Detyrat përfshijnë zhvillimin e fushatave PR, marrëdhënien me median dhe organizimin e ngjarjeve promovuese. 

Afati i fundit për aplikim është 28/02/2024

APLIKONI DIREKT KËTU

Inxhinier i Ndërtimtarisë – Tregtia Sh.p.k 

“Tregtia Sh.p.k” kërkon një Inxhinier të Ndërtimtarisë për projektimin dhe mbikëqyrjen e objekteve shumëbanesore. 

Afati i fundit për aplikim është 12/02/2024

APLIKONI DIREKT KËTU

Arkitekt/e – Bau Market 

“Bau Market” kërkon Arkitekt/e për dizajnimin e produkteve, njohjen e materialeve dhe koordinimin e porosive për kuzhinat. 

Afati i fundit për aplikim është 16/02/2024

APLIKONI DIREKT KËTU

Shitës i Përgjithshëm – Bau Market 

“Bau Market” ka hapur konkurs për pozitShitës i Përgjithshëm në disa vende të ndryshme. Detyrat përfshijnë kujdesjen për targetet e shitjes dhe njohjen e produkteve në market. 

Afati i fundit për aplikim është 12/02/2024

APLIKONI DIREKT KËTU

Pranues Malli – Bau Market 

Gjithashtu, “Bau Market” ka hapur konkurs për pozitën Pranues Malli në disa vende të ndryshme, duke përfshirë Prishtinën dhe Ferizajn.

Afati i fundit për aplikim është 12/02/2024

APLIKONI DIREKT KËTU 

Këto janë vetëm disa nga konkursat aktuale në Telegrafi Jobs. Mund të gjeni më shumë oferta pune dhe të aplikoni përmes platformës së tyre zyrtare.

Për më shumë informacione vizitoni: 

Facebook: Telegrafi Jobs 

Instagram: telegrafi.jobs 

Email: jobs@telegrafi.com  

Web: https://jobs.telegrafi.com/ 

Në trend Ekonomi

Më shumë
Zbulohet për herë të parë sa Bitcoin i ka qeveria e SHBA-së, Britanisë së Madhe dhe Gjermanisë

Zbulohet për herë të parë sa Bitcoin i ka qeveria e SHBA-së, Britanisë së Madhe dhe Gjermanisë

Botë
Parandalohet kontrabanda e cigareve në Han të  Elezit, vlera e mallit 3 mijë euro

Parandalohet kontrabanda e cigareve në Han të Elezit, vlera e mallit 3 mijë euro

Ekonomi
Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Sherife Kçiku Vishaj
Regjistrimet e hershme për vitin e ardhshëm shkollor kanë filluar në Horizon School

Regjistrimet e hershme për vitin e ardhshëm shkollor kanë filluar në Horizon School

Horizon School
Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Edil Project
Më 18 prill ankandi i pestë i letrave me vlerë për vitin 2024, në shumën prej 20 milionë euro

Më 18 prill ankandi i pestë i letrave me vlerë për vitin 2024, në shumën prej 20 milionë euro

Ekonomi
Kalo në kategori