LAJMI I FUNDIT:

Puna e KRRE, ndër pikat e rendit të ditës së mbledhjes së 23-të Qeverisë së RM

Puna e KRRE, ndër pikat e rendit të ditës së mbledhjes së 23-të Qeverisë së RM

Në mbledhjen e saj të 23-të morri në shqyrtim raportin vjetor të Komisionit Regullator për Energjetikë të Maqedonisë për vitin 2016.

‘Qeveria bëri shqyrtimin e raportit për punën e Komisionit regullator për Energjetikë të RM-së për vitin 2016 dhe në bazë të mendimeve të përbashkëta të Ministrisë së ekonomisë, Ministrisë së financave dhe Sekretariatin për ligje, si në bashkëpunim me Kabinetin e zv.kryeministrit të Qeverisë së RM-së të angazhuar për çështje ekonomike dhe koordinim të resoreve ekonomike do të përgatisë vlerësimin e përgjithshëm të cilin do ta dorëzojë për procedurë në Kuvend’, thuhet nga Shërbimi për shtyp i Qeverisë.


Zv.kryeministri për çështje ekonomike ka informuar në lidhje me mbledhjen e mbajtur në Sekretariatin për bashkësi energjetike, në Vienë, më 9 gusht, dhe se Ligji për vendosjen e tarifës së lirë në furnizimin me energji elektrike duhe të vendoset në listën e ligjeve prioritare dhe se nuk ka pengesa që ky ligj të zbatohet në Maqedoni.

Në këtë mbledhje poashtu është diskutuar puna financiare e Ndërmarjes publike për rrugë shtetërore në periudhën janar-mars të këtij viti.

Me vendim të Qeverisë, NP duhet të caktojë organ mbikëqyrës dhe afate brenda të cilave do të bëhet mbikëqyrja e punëve të kryera nga kompanitë e ndërtimtarisë, përcjell Telegrafi Maqedoni. Gjithashtu u diskutua dhe u miratua edhe raporti financiar për NP HM Infrastruktura dhe raporti vjetor për vitin 2016 për SHA Posta e Maqedonisë – Shkup./Telegrafi/

Në trend Lajme

Më shumë
Analisti Arjan Curri: Prokuroria e Kosovës po dyshon se Naimi ka qenë në një lidhje jashtëmartesore me një burrë

Analisti Arjan Curri: Prokuroria e Kosovës po dyshon se Naimi ka qenë në një lidhje jashtëmartesore me një burrë

Lajme
Avokatja nga Suedia: Nëse nuk do të zbulohej vrasja e Liridonës, bashkëshorti i saj Naimi, do të përfitonte 850 mijë euro nga sigurimi

Avokatja nga Suedia: Nëse nuk do të zbulohej vrasja e Liridonës, bashkëshorti i saj Naimi, do të përfitonte 850 mijë euro nga sigurimi

Lajme
Motivet e vrasjes së Liridonës, këshilltarja e Albulena Haxhiut përplaset me ish-hetuesin

Motivet e vrasjes së Liridonës, këshilltarja e Albulena Haxhiut përplaset me ish-hetuesin

Lajme
Berisha: Nuk ishte plani i vetëm i Naimit, ishte menduar edhe një inskenim me veturë

Berisha: Nuk ishte plani i vetëm i Naimit, ishte menduar edhe një inskenim me veturë

Lajme
Babai i Naim Murselit: Nuk më pranuan në rivarrimin e Liridonës, më thanë “miqësia jonë ka përfunduar”

Babai i Naim Murselit: Nuk më pranuan në rivarrimin e Liridonës, më thanë “miqësia jonë ka përfunduar”

Lajme
Rama publikon pamje nga bulevardit “Xhorxh Bush”: Magjia e festave erdhi

Rama publikon pamje nga bulevardit “Xhorxh Bush”: Magjia e festave erdhi

Komunat
Kalo në kategori