LAJMI I FUNDIT:

Hekurudhat e Maqedonisë

164 Artikuj

Ndërpritet komunikacioni hekurudhor në relacionin Shkup-Manastir

Ndërpritet komunikacioni hekurudhor në relacionin Shkup-Manastir

Maqedonia e Veriut
HM Transport: Askush nuk u bën presion punëtorëve, paga mujore e makinistëve është më e lartë se 40.000 denarë

HM Transport: Askush nuk u bën presion punëtorëve, paga mujore e makinistëve është më e lartë se 40.000 denarë

Maqedonia e Veriut
Arrihet marrëveshja për pagën e makinistëve te hekurudhat e Maqedonisë, komunikacioni u normalizua prej orës 20:00

Arrihet marrëveshja për pagën e makinistëve te hekurudhat e Maqedonisë, komunikacioni u normalizua prej orës 20:00

Maqedonia e Veriut
Vazhdon greva, Sindikata e Hekurudhave të Maqedonisë nuk arriti marrëveshje

Vazhdon greva, Sindikata e Hekurudhave të Maqedonisë nuk arriti marrëveshje

Maqedonia e Veriut
Treni godet makinën në Rramanli të Kumanovës, lëndohet një person

Treni godet makinën në Rramanli të Kumanovës, lëndohet një person

Kronikë e Zezë
Nga data 26 qershor deri më 10 korrik nuk do të ketë qarkullim të trenave në linjën Shkup – Veles

Nga data 26 qershor deri më 10 korrik nuk do të ketë qarkullim të trenave në linjën Shkup – Veles

Politikë
Qeveria e RMV-së emëron Zoran Trifunovski drejtor të ri të NP “Infrastrukturë Hekurudhore”

Qeveria e RMV-së emëron Zoran Trifunovski drejtor të ri të NP “Infrastrukturë Hekurudhore”

Maqedonia e Veriut
Normalizohet komunikacioni hekurudhor në Maqedoni

Normalizohet komunikacioni hekurudhor në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Ndërpritet komunikacioni hekurudhor në Maqedoni, punëtorët kërkojnë pagat e muajt prill

Ndërpritet komunikacioni hekurudhor në Maqedoni, punëtorët kërkojnë pagat e muajt prill

Maqedonia e Veriut
Digjet një lokomotivë e “Hekurudhave të Maqedonisë” në hyrje të Velesit

Digjet një lokomotivë e “Hekurudhave të Maqedonisë” në hyrje të Velesit

Kronikë e Zezë
Bytyqi: Fëmijët tanë do të kenë një hekurudhë evropiane dhe një të ardhme evropiane në Maqedoninë e Veriut

Bytyqi: Fëmijët tanë do të kenë një hekurudhë evropiane dhe një të ardhme evropiane në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Bojkot në “Hekurudhat e Maqedonisë”, kërkojnë rritje të pagave

Bojkot në “Hekurudhat e Maqedonisë”, kërkojnë rritje të pagave

Maqedonia e Veriut
Aksident hekurudhor në Prilep, një person i vdekur dhe njëri në gjendje të rëndë

Aksident hekurudhor në Prilep, një person i vdekur dhe njëri në gjendje të rëndë

Kronikë e Zezë
Vjedhje në “Hekurudhat e Maqedonisë”, dëmi vlerësohet 25 mijë euro

Vjedhje në “Hekurudhat e Maqedonisë”, dëmi vlerësohet 25 mijë euro

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Del nga binarët treni me 150 pasagjerë në bord, nuk ka të lënduar

Maqedoni: Del nga binarët treni me 150 pasagjerë në bord, nuk ka të lënduar

Kronikë e Zezë
I ndërpritet rryma Hekurudhave të Maqedonisë-Transportit

I ndërpritet rryma Hekurudhave të Maqedonisë-Transportit

Maqedonia e Veriut
OBRM-PDUKM: Trenit Shkup – Manastir i duhen 10 orë, ndërsa drejtorët e “Hekurudhave” marrin paga mbi 70 mijë denarë

OBRM-PDUKM: Trenit Shkup – Manastir i duhen 10 orë, ndërsa drejtorët e “Hekurudhave” marrin paga mbi 70 mijë denarë

Politikë
Plotë 10 orë me tren deri në Manastir, prishja e lokomotivës vonoi udhëtarët nga Shkupi

Plotë 10 orë me tren deri në Manastir, prishja e lokomotivës vonoi udhëtarët nga Shkupi

Maqedonia e Veriut
Llokvenec: Më 29 tetor fillon ndërtimi i dy akseve të para nga Kumanova deri në Bellakoc

Llokvenec: Më 29 tetor fillon ndërtimi i dy akseve të para nga Kumanova deri në Bellakoc

Maqedonia e Veriut
Punëtorët e fabrikës “Kolska” dhe LSM protestojnë para DAP-it

Punëtorët e fabrikës “Kolska” dhe LSM protestojnë para DAP-it

Maqedonia e Veriut
Punonjësit e fabrikës “Kolska” në protesta, bllokohet hekurudha Shkup – Gjevgjeli

Punonjësit e fabrikës “Kolska” në protesta, bllokohet hekurudha Shkup – Gjevgjeli

Maqedonia e Veriut
Pezullohet linja hekurudhore Shkup–Tabanoc, s’ka makinistë

Pezullohet linja hekurudhore Shkup–Tabanoc, s’ka makinistë

Maqedonia e Veriut
Treni godet një makinë në Rramanli të Kumanovës, lëndohen dy persona

Treni godet një makinë në Rramanli të Kumanovës, lëndohen dy persona

Kronikë e Zezë
Ka ndërruar jetë Mubekir Palloshi, drejtor i ndërmarrjes Hekurudhat e Maqedonisë – Transport

Ka ndërruar jetë Mubekir Palloshi, drejtor i ndërmarrjes Hekurudhat e Maqedonisë – Transport

Maqedonia e Veriut