Pavarësisht nëse jeni ju ose dikush tjetër që doni të filloni një program rehabilitimi për të luftuar sjellje shkatërruese ose varësinë, mund të dëshironi të merrni këtë ndihmë në Tajlandë.

‘Toka e Buzëqeshjeve’ ka mjaft klinika rehabilitimi me përvojë dhe të kualifikuar, të cilat trajtojnë një varietet të gjerë varësish dhe çrregullimesh të sjelljes.

Më poshtë janë disa nga arsyet pse duhet të konsideroni të kërkoni rehabilitim në Tajlandë:

Tajlanda trajton shumë varësi dhe probleme të sjelljes

Pavarësisht nëse kërkoni një rehabilitim të varësisë nga droga, rehabilitimin e varësisë nga bixhozi, rehabilitimin e çrregullimeve të sjelljes ose rehabilitimin e alkoolit, Tajlanda është një vend i shkëlqyeshëm për të kërkuar trajtim. Disa nga ekspertët kryesorë në trajtimin e varësisë ushtojnë profesionin e tyre në Tajlandë.

Shumica e klinikave në të gjithë vendin mburren me ambientet më të fundit. Vetëm me një kërkim të shpejtë në internet, ju mund të gjeni një qendër luksoze të shëndetit mendor që përdor teknikat më të fundit për t’u dhënë pacientëve të tyre shansin më të mirë për të bërë një ndryshim të përhershëm në jetën e tyre.

Tajlanda ka një klimë të shkëlqyeshme

Kur zgjidhni trajtim në Tajlandë, ju mund të zgjidhni midis xhunglave të harlisura tropikale të veriut ose një prej plazheve ose ishujve tropikalë për trajtimin tuaj . Nëse shkoni në veri të vendit midis nëntorit dhe shkurtit, koha është shumë më e ftohtë, kështu që nxehtësia nuk është aq e pakëndshme. Ndërsa nëse shkoni midis marsit dhe majit, është lartësia e verës dhe është e nxehtë dhe e thatë. Jugu i vendit është i ngjashëm, por ka tendencë të ketë një klimë të ngrohtë gjatë gjithë vitit, edhe kur është sezoni i shirave midis qershorit dhe tetorit.

E gjithë mbështetja që ju nevojitet

Kur krahasoni shumë qendra të trajtimit rreth Tajlandës, do të shihni se të gjitha ato ofrojnë një larmi shërbimesh për t’u siguruar që mysafirët e tyre të jenë kujdesur mirë gjatë gjithë qëndrimit. Përveçse ka psikiatër, terapistë, mjekë që specializohen në varësi, ka edhe specialistë të tjerë si ekspertë të ushqyerit, terapistë masazhesh, dhe kuzhinierë privatë për të përmendur vetëm disa. Pavarësisht nëse doni të shkoni për një vrapim përgjatë plazhit, të notoni gjatë në pishinë, ose të bëni joga në plazh, shumica e qendrave të trajtimit do të kenë një larmi objektesh për t’u ofruar mysafirëve të tyre. /Telegrafi/