Prishtina merr lojtarë me karrierë ndërkombëtare që kanë mbrojtur edhe ngjyrat e Kombëtares kuqezi.

FC Prishtina ka nënshkruar me nëntë lojtarë dhe tani arrin numri prej 12 lojtarëve me kontrata vetëm në këtë afat kalimtar.

Sot, kanë nënshkruar, Armend Dallku, Debatik Curri, Ahmed Jonuzi, Liridon Leci, Lorik Maxhuni, Mergim Pefqeli.

Që të gjithë lojtar mjaftë cilësor.

Ditë më parë ka nënshkruar edhe Genc Hamiti, Blendi Baftiu dhe Aridit Nika.

Me Prishtinën ka vazhduar kontratën edhe Gentrit Begolli, kurse janë promovuar nga Akademia e klubit, Dardan Sekiraqa dhe Rilind Gerbeshi. /Telegrafi/