Një moment jo i zakonshëm ka ndodhur gjatë një ceremonie në Turqi, ku protagonistë, përveç presidentit Recep Tayyip Erdogan, është edhe një fëmijë.

Siç edhe mund të shihet në pamje, përcjell Telegrafi, presidenti Erdogan është parë duke “goditur” një djalë të vogël në kokë.

Dhe arsyeja, është sepse vogëlushi ka prerë “pa dashur” shiritin, para kohe.

Vogëlushi megjithatë ka tentuar të “fsheh gabimin”, por kjo nuk i ka shpëtuar presidentit.

Kështu, ai ka nisur ta “qortojë e më pas e ka goditur në kokë”. /Telegrafi/