Mëngjesi i Krishtlindjeve për shumë familje është një nga ditët e pakta të vitit kur të gjithë anëtarët janë bashkë.

Momente të tilla ia vlen të përjetësohen!

Dhe për fat të mirë është kështu, sepse sot nuk do të ishte kjo galeri e zgjuar që me siguri do t’ju ndriçojë jetën!

“Babadimri” me një maskë të copëtuar, babai duke lexuar revistën për të rritur – Playboy ndërsa fëmija hap dhuratat e Krishtlindjeve, personazhe rrëqethëse që fëmijët në Ballkan i fotografuan në vitet tetëdhjetë dhe nëntëdhjeta, thjesht nuk mund të zgjedhim se cila foto është më qesharake! /Telegrafi/