Një femër e kombësisë serbe  ka informuar se dy persona të maskuar kanë hyrë me forcë në banesën e sajë duke kërkuar nga e njëjta të tregoj se ku i ka paratë.

Rasti ka ndodhur të mërkurën rreth orës 09:05 në rugën “Kollashinka”, në veri të Mitrovicës.

Sipas raportit të policisë, e njëjta ka pësuar lëndime trupore dhe ka pranuar tretman mjekësorë. Rasti është duke u hetuar. /Telegrafi/