Protestat e dhunshme vazhdojnë në Hong Kong.

Shumë të rinj u përleshen me policinë një protestë e cila kësaj radhe u zhvillua në stacionin e trenit Yuen Long.

Protestuesit përdorën fikëse zjarri, miell, ujë dhe ndërtuan barrikada për të mbajtur larg policinë.

Në ditët e ardhshme parashikohen protesta më masive dhe më të dhunshme.