Jo gjithkush e di se uthulla gjen përdorim në vende të ndryshme. Uthulla mund të përdoret edhe në kopsht për parandalimin e rritjes së barit afër luleve.

Pra, në vend se të shpenzoni para në kimikale jo natyrale për ta hequr qafe barin, provoni të hidhni në ato vende uthull.

Acidi acetik i cili gjendet në uthull e parandalon rritjen e barit dhe nuk i dëmton rrënjët e luleve.

Një përzierje e uthullës me mollë i mban larg kopshtit edhe buburrecat.

Ndërsa nëse dëshironi që lulet tuaja ta mbajnë freskinë më gjatë, vetëm hidhni në to një kombinim prej dy lugëve gjellë me uthull dhe një luge gjellë me sheqer. /Telegrafi/