LAJMI I FUNDIT:

Pavarësisht se i rridhte gjak nga hunda, prezantuesi vazhdoi të jepte live lajmet

Pavarësisht se i rridhte gjak nga hunda, prezantuesi vazhdoi të jepte live lajmet

Një prezantues kinez i lajmeve vazhdoi të lexonte lajmet pavarësisht se i rridhte gjaku nga hunda.

Reklama

Në një video, i cili që atëherë është bërë viral në platformën kineze të mediave sociale Weibo, prezantuesi i TV Suzhou, Huang Xinqi, pësoi gjakderdhje nga hundët gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë të lajmeve.

Pavarësisht se gjaku i rrjedh deri në gojë, Huang mbetet i qetë dhe vazhdon të lexojë lajmet me një sjellje të qetë, raporton themirror.

Pas transmetimit, spikeri tha se mendimi i tij i vetëm ishte të përfundonte buletinin.

Përdoruesit e rrjeteve sociale janë ndarë në lidhje me incidentin, me disa që vlerësojnë profesionalizmin e tij.

Të tjerë pyesnin veten pse ai mendonte se nuk ishte në gjendje të ndalonte lajmet për t’u marrë me një çështje të ndihmës së parë dhe nëse kushtet e punës kishin ndonjë lidhje me të.