Je në mes të komunikacionit të dendur? Apo thjesht dëshiron të bësh pak pauzë?

Aty është Nesquik për ty.

Me pamje të re, ku dominon tradicionalja e verdhë, ashtu sikurse shija e përhershme magjike, Nesquik e gjeni në rrjetet e marketeve dhe në pompa të derivateve në dispozicion për eksperiencën tuaj.

Me 86% qumësht, Nesquik Shake vjen me plot Vitamin D, kalcium dhe pa gluten, që e bën këtë një pije të shëndetshme për fëmijët dhe të rriturit.

Ndërkaq, Nesquik Snack vjen me dy shijet legjendare, kakao dhe qumësht, që është perfekt për udhëtimet tuaja të gjata.

Në anën tjetër Nesquik Chocoballs jogurt i përbërë nga qumështi i freskët dhe copa drithërash me çokollatë sigurohet për një eksperiencë të plotë tuajën në një moment relaksi.

Nesquik e gjeni në raftet frigoriferike!