LAJMI I FUNDIT:

Ora e zgjuar pa ekran që njofton me dridhe dhe drita, e dizajnuar që të mos merr aspak vëmendje

Ora e zgjuar pa ekran që njofton me dridhe dhe drita, e dizajnuar që të mos merr aspak vëmendje

Të gjitha ata që mbajnë orë dore, e kanë shprehi që të shikojnë orën shumë shpesh, madje edhe pa nevojë.

Reklama

Derisa shumica, e harrojnë se sa është ora, vetëm pak sekonda pasi ta kenë shikuar, transmeton Telegrafi.

Për këtë arsye, është krijuar ora e zgjuar që nuk ka ndonjë mekanizëm lëvizës, as numra apo akrepa dhe në të nuk shfaqet asgjë.

Nuk ka as ndonjë lidhje me Bluetooth apo Wifi, sepse nuk ka ekran. Vetëm mjafton të mbahet sipërfaqja e orës Prompt dhe nëpërmjet dridhjeve, mësohet se sa është ora.

Me një dridhje, nënkuptohet se janë 15 minutat e para të orës, me dy dridhje tregohet për të dy 15 minutat e dyta dhe kështu me radhë.

Dritat që e rrethojnë orën, ndizen në atë mënyrë, që të tregojnë se cila orë është, me më shumë saktësi.

Prompt është krijuar për ata që duan ta përjetojnë momentin dhe jo të masin gjithçka me orë apo minuta, derisa as nuk duken të pasjellshëm duke e shikuar gjithnjë orën.

Në këtë formë, përdoruesit e Prompt konsiderohet se janë të dashur dhe gjithnjë me kohë. /Telegrafi/

Në trend Teknologji

Më shumë
Imazhet e Samsung Galaxy S24 zbulojnë dizajnin e sheshtë

Imazhet e Samsung Galaxy S24 zbulojnë dizajnin e sheshtë

Teknologji
Dizajni i Samsung Galaxy S24 Ultra u zbulua përmes renderëve të CAD

Dizajni i Samsung Galaxy S24 Ultra u zbulua përmes renderëve të CAD

Teknologji
Publikohen renderët e bazuara në CAD të Samsung Galaxy S24+

Publikohen renderët e bazuara në CAD të Samsung Galaxy S24+

Teknologji
Pas ndarjes me FIFA-n, Electronic Arts prezanton video-lojën e re të futbollit 'FC 24'

Pas ndarjes me FIFA-n, Electronic Arts prezanton video-lojën e re të futbollit 'FC 24'

Lojëra
Netflix mbyll biznesin të dhënies me qira të DVD-ve, duke shënuar fundin e epokës së ‘zarfeve të kuqe’

Netflix mbyll biznesin të dhënies me qira të DVD-ve, duke shënuar fundin e epokës së ‘zarfeve të kuqe’

Teknologji
Dyqani i Fiat tani hapet edhe në Metaverse, ofron vozitje testuese në La Pista 500

Dyqani i Fiat tani hapet edhe në Metaverse, ofron vozitje testuese në La Pista 500

Teknologji
Kalo në kategori