LAJMI I FUNDIT:

Opel ka prezantuar Astra-n e re dhe ka njoftuar një çmim fillestar prej 22,454 euro

Opel ka prezantuar Astra-n e re dhe ka njoftuar një çmim fillestar prej 22,454 euro

Së bashku me Corsa, Astra e re është modeli më domethënës i Opel në segmentin e veturave të pasagjerëve. Këtu është ajo që ofron në edicionin e ri.

Reklama

Ajo që sigurisht është një lajm i madh është se Astra tani ka një veturë të elektrizuar dhe një version plotësisht elektrik do të arrijë brenda një viti.

Le të përmendim se versioni më i fuqishëm plug-in hibrid deri në 100 km / orë merr 7.7 sekonda, ndërsa hibridi klasik do të ketë nevojë për 7.9 sekonda, maksimumi është përkatësisht 235 dhe 225 km / orë.

Astra e re është 4374 mm e gjatë (+4 mm) dhe 1860 mm e gjerë me një bosht më të gjatë 13 mm.

Çmimi është njoftuar dhe ai  fillon nga 22,464 euro. /Telegrafi/