0Shares

Parfumët për fytyrat prominente të muzikës dhe filmit tashmë janë bërë të zakonshme, por brendin e tyre pritet ta zhvillojnë edhe djemt e grupit “One Direction”.

Parfumi I ri I djemve britanikë pritet të jetë dedikim kryesisht për adoleshentët, duke vënë cak gjininë femërore, pasi vajzat janë adhurueset më të mëdha të tyre.

Aroma pritet të jetë një gjë e re në treg, një aromë e ëmbël që në mënyrë të pjesshme është aromë e luleve.

Ndër emrat e famshme që kanë parfumin e tyre është edhe Carlos Santana, që ka në treg ujë kolonjen e tij. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)