Këngëtari Ernest Zeka ka sjellë me videoklip baladën e re të titulluar “Nuk kam Faj”.

Muzikën dhe tekstin e kësaj kënge e ka punuar vet Estto, ndërsa miksimin e ka bërë Jojo.

Për anën vizuale të këtij projekti është kujdesur Andi Dautaj.

Të njëjtit bashkëpunëtorë, kanë realizuar gjatë vitit të kaluar projektin “Inat”, që është pëlqyer shumë nga publiku.

Më poshtë mund ta dëgjoni këndën e re, që pritet të jetë një sukses i radhës për Estton, që deri është njohur vetëm si DJ. /Telegrafi/