Nokautimi i Kamaru Usman ndaj Jorge Masvidal në UFC 261 duket edhe më shkatërrues në xhirimin e ngadaltë.

Në orët e para të mëngjesit, UFC mirëpriti tifozët përsëri në arenë për herë të parë në më shumë se një vit, pasi Jacksonville, Florida ishte nikoqir i UFC 261.

Tifozët ishin të zëshëm, veçanërisht duke i thënë Jake Paul asaj që mendonin për të dhe ishin veçanërisht të nxehtë për ngjarjen kryesore, pasi luftëtari nga Florida, Masvidal sfidoi Usman për titullin e peshave të lehta për herë të dytë në nëntë muaj.

Ata megjithatë mbetën të zhgënjyer që njeriu i tyre nuk mund ta kryente punën me sukses dhe u ndalua për herë të parë që nga viti 2009.

Reklama

Goditja përfundimtare në raundin e dytë dukej e shkëlqyeshme në kohë reale, pasi Masvidal u nokautua, por përsëritja e xhirimit të ngadaltë madje e bëri atë edhe më brutal. /Telegrafi/

Reklama