Pas 12 ditësh dhe 46 kandidatësh në garë, Rohit Khandelwal është shpallur mashkulli më i dëshirueshëm.

Reklama

‘Mister India’ është shpallur ‘Mistër Bota’.

rohu

Miqtë e aktorit dhe modelit indian thonë se ai është një njeri i thjeshtë, që punon fort.