‘Disney’ dhe ‘Nickelodeon’ krijuan qindra yje të vegjël.

Kemi shikuar këto shfaqje televizive, duke simpatizuar, admiruar, dhe nganjëherë edhe duke u dashuruar me personazhet.

Njëzeteshtatë fotografi të rralla të yjeve të famshëm, nga të cilat çdo shikues befasohet (Foto) Njëzeteshtatë fotografi të rralla të yjeve të famshëm, nga të cilat çdo shikues befasohet (Foto)

Bright Side ka krijuar një koleksion të famshëm të fëmijëve të cilët u rritën shumë shpejt. Vë bast se ju nuk do t’i njohin ata tani!

Demi Lovato — luajti rolin e Charlotte Adams në “As the Bell Rings”

Hayden Panettiere luajti rolin e Sheryl Yoast në “Remember the Titans”

Selena Gomez luajti rolin e Alex Russo në “Wizards of Waverly Place”

Jake T. Austin luajti rolin e Max Russo në “Wizards of Waverly Place”

Christian Serratos luajti rolin e Susan Crabgrass në “Ned’s Declassified School Survival Guide”

Ariana Grande luajti rolin e Cat Valentine në “Victorious”

Victoria Justice luajti rolin e Tori Vega në “Victorious”

Cole Sprouse luajti rolin e Cody Martin në “The Suite Life of Zack & Cody”

Zac Efron luajti rolin e Trevor në “The Suite Life of Zack & Cody”

Hilary Duff luajti rolin e Elizabeth McGuire në “Lizzie McGuire”

Adam Lamberg luajti rolin e David Gordon në “Lizzie McGuire”

Aly Michalka luajti rolin e Keely Teslow në “Phil of the Future”

Raviv Ullman luajti rolin e Philip Diffy në “Phil of the Future”

Amy Bruckner luajti rolin e Pim Diffy në “Phil of the Future”

Alexa Vega luajti rolin e Carmen Cortez në “Spy Kids”

Miley Cyrus luajti rolin e Miley Stewart në “Hannah Montana”

Peyton List luajti rolin e Emma Ross në “Jessie”

Skai Jackson luajti rolin e Zuri Ross në “Jessie”

Bella Thorne luajti rolin e CeCe Jones në “Shake It Up”

Zendaya luajti rolin e Rocky Blue në “Shake It Up”

Bonus: Kira Kosarin që luajti rolin e Phoebe Thunderman në “The Thundermans”

Kira Kosarin është në të vërtetë një njeri i famshëm në këtë listë, i cili nuk është rritur me të vërtetë para syve tanë, por me siguri mund të themi se ajo është rritur më shumë si aktore.

Pra cili nga të famshmit ju kujtohet? Kush ishte karakteri juaj i preferuar? /Telegrafi/