LAJMI I FUNDIT:

Njëzet rolet ikonike të filmave që aktorët e famshëm humbën mundësinë për t’i luajtur

Njëzet rolet ikonike të filmave që aktorët e famshëm humbën mundësinë për t’i luajtur

Personazhet e shkëlqyeshëm kërkojnë aktorë të shkëlqyeshëm për t’i luajtur ato.

Reklama

Por në një botë si e jona, plot histori të mahnitshme dhe me artistë të talentuar, roli i përsosur edhe mund të ndërpritet.

Ndonjëherë funksionon për më të mirën, por ka pasur shumë raste në të cilat aktorët pendohen seriozisht për zgjedhjet e tyre.

Pavarësisht nëse zgjedhja ishte e drejtë apo jo, është kënaqësi të pyesim për interpretimet që nuk kurrë nuk u panë nga publiku.

Bright Side renditi disa role ikonike që mund të kishin shkuar në duar e krejt dikujt tjetër, por m% pas ato role u luajtën nga dikush krejt tjetër. /Telegrafi/

1. Christina Applegate si Elle Woods (Legally Blonde)

2. Emilia Clarke si Anastasia Steele (Fifty Shades of Grey)

3. Mark Wahlberg si Ennis Del Mar (Brokeback Mountain)

4. Julia Roberts si Viola De Lesseps (Shakespeare in Love)

5. Albert Brooks si Harry Burns (When Harry Met Sally)

6. Anne Hathaway si Alison Scott (Knocked Up)

7. Reese Witherspoon si Sidney Prescott (Scream)

8. Tom Hanks si Jerry Maguire (Jerry Maguire)

9. Leonardo DiCaprio si Dirk Diggler (Boogie Nights)

10. Denzel Washington si Detective David Mills (Se7en)

11. Harrison Ford si Alan Grant (Jurassic Park)

12. John Lithgow si The Joker (Batman)

13. Nicolas Cage si Aragorn (The Lord of the Rings)

14. Christopher Plummer si Gandalf (The Lord of the Rings)

15. Henry Winkler si Danny Zuko (Grease)

16. Johnny Depp si Ferris Bueller (Ferris Bueller’s Day Off)

17. Jake Gyllenhaal si Jake Sully (Avatar)

18. Warren Beatty si Bill (Kill Bill)

19. Selena Gomez si Mitchie Torres (Camp Rock)

20. Angelina Jolie si Dr. Ryan Stone (Gravity)