Arkitektura e viteve 1920-1959 në Tiranë, vjen përmes skicave të artistit Andi Papastefani.

Piktori dhe arkitekti rrëfen narrativen e Tiranës kryeqytet me gjuhën e banesave karakteristike ndër vite.

Pastefani, si gjuetar i vilave të mbijetuara në cepa të qytetit, përmes librit të tij jep edhe mesazhin e ruajtjes së magjisë së mbetur në këto ndërtesa.

Për të mësuar më shumë për Tiranën e dikurshme, shikojeni videon e postuar më poshtë. /ABC/