Një ndeshje irlandeze e kriketit duhej të ndërpritej për shkak të pushtimit më të bukur të fushës ndonjëherë.

CSNI CC dhe Bready Cricket Club po luanin në fazat përfundimtare të ndeshjes së tyre All-Ireland T20 të Grave kur një qen u shfaq nga askund.

Lojtarët dhe komentuesit u lanë në histeri ndërsa pushtuesi i mbuluar me qime rrëmbeu topin e lirshëm nga jashtë, me pronarin e tij duke u përpjekur dëshpërimisht për ta ndjekur atë.

Për fat të mirë, Aoife Fisher arriti ta tërheqë qenin tek ajo dhe ta marrë topin, me komentuesit që bëjnë shaka se ndoshta tani “do të ketë nevojë për një pastrim”.

“Unë mendoj se kjo i ka sjellë rregulloret e Covid në një standard krejt të ri,” ata qeshën. Shikoni pushtimin e fushës së këmbës në videon e mësipërme. /Telegrafi/