Aktorja e njohur amerikane, Kate Hudson, është duke gjetur një mënyrë për t’i kaluar të gjitha!

Aktorja 40-vjeçare dhe nëna e tre fëmijëve ka pozuar për kopertinën e edicionit të ardhshëm të Women’s Health‘s, ku ka folur për mënyrën sesi ajo balancon një ngarkesë të plotë duke punuar me Rani Rose, 13 muajshe, plus djemtë Bingham “Bing” Hawn , 8, dhe Ryder Russell, 15 vjeç.

“Unë bëj gabime gjatë gjithë kohës. Unë kam bërtitur shumë para fëmijëve të mi, dhe kam mallkuar gjithashtu para tyre, dhe gjithashtu nuk kam treguar gjëra për shkak se isha jashtë qytetit”, ka thënë Hudson.

Kate Hudson Women’s Health

“Por në të njëjtën kohë, unë kam ditë ku më pëlqejnë”. “Unë jam një nënë shumë e mire, gatuaj, pastroj, bëj punë të shtëpisë dhe në kohë të njëjtë kam punuar”.

“Ajo që kam mësuar – dhe ajo që mësoj – është se po bëj sa më mirë që mundem”, vazhdon më tej ajo.

Kjo “bëj më të mirën” do të thotë edhe për kujdesin e vetë-themeluesen e Fabletics. Pas lindjes së Rani, Hudson thotë, “Unë nuk kam me të vërtetë kohë për të punuar” – një ndryshim i madh nga dy përvojat e saj të para pas lindjes.

Kate Hudson Women’s Health

Për dinamikën e tyre të përbashkët të prindërve, ajo i thotë Women’s Health, “Ju keni për të hequr egon. Disa njerëz takohen, kanë fëmijë dhe përfundojnë duke mos qenë në gjendje ta kuptojnë”.

Për shkak se ajo ka “kaq shumë fëmijë”, thotë Hudson, ajo bën kohë që të “kontrollojë” nga nxitimi i përditshëm dhe nxitimi i jetës për t’u lidhur me Rani, Bing dhe Ryder.

“Unë iki me ta, zakonisht në fermën tonë në Kolorado”, shton ajo. “Unë ulem dhe i shikoj malet. Doktori im thotë që duhet të iki vetë, por unë do ta bëj këtë kur fëmijët e mi janë pak më të rritur”. /Telegrafi/

Kate Hudson Women’s Health