E lodhur nga lufta me vogëlushin e saj 18 muajsh për t’i futur një shiringë në gojë, një nënë tregoi se si bën një kombinim të këndshëm në një lugë dhe i dha pseudonimin ‘ilaç njëbrirësh’.

Papritmas djali i saj jo vetëm që e merr ilaçin me lehtësi, por kërkon edhe më shumë, derisa luga të pastrohet plotësisht. Ndërsa shtimi i diçkaje të ëmbël në ilaç mund të mos jetë e re, shpesh fëmijët janë ende të dyshimtë nëse ende duket si diçka që ata mendojnë se nuk e pëlqejnë.

Por, spërkatjet e vogla të ëmbla me ngjyra mbulojnë gjërat poshtë, dhe dhënia e një emri argëtues e bën atë edhe më tërheqëse.


Faqja e cila postoi videon, shkroi: “A e shihni atë ?! Sa e qetë është fytyra ime në fund. Kjo është mënyra se si e bëni të voglin tuaj të marrë medikamentet e tij. Në të vërtetë është një metodologji e shkëlqyeshme dhe e gjithanshme e prindërimit për t’u përdorur në çdo situatë të ndërlikuar ‘thjesht shtoni spërkatje’”.

Ajo tha se do të ishte mirë që kjo hile të aplikohet te fëmijët mbi një vjeç. /Telegrafi/