LAJMI I FUNDIT:

Këshilla për prindër

76 Artikuj

Pikat për hundë nuk janë për fëmijë

Pikat për hundë nuk janë për fëmijë

Shëndetësi Lajme
Pse nuk duhet t’i thuash fëmijës ‘po’ për çdo gjë?

Pse nuk duhet t’i thuash fëmijës ‘po’ për çdo gjë?

Këshilla për prindër
Si të kujdeseni për kërthizën e fëmijës së porsalindur: Çfarë është më e rëndësishme dhe cilat janë shenjat e para të infeksionit

Si të kujdeseni për kërthizën e fëmijës së porsalindur: Çfarë është më e rëndësishme dhe cilat janë shenjat e para të infeksionit

Këshilla për prindër
Kur është koha që fëmija të hajë vetë?

Kur është koha që fëmija të hajë vetë?

Këshilla për prindër
Ç’të bësh kur s’e përmban dot zemërimin ndaj fëmijëve?

Ç’të bësh kur s’e përmban dot zemërimin ndaj fëmijëve?

Këshilla për prindër
Çfarë të bënsh me fëmijët gjatë fundjavës që t’i mbash afër dhe të kalosh kohë me ta?

Çfarë të bënsh me fëmijët gjatë fundjavës që t’i mbash afër dhe të kalosh kohë me ta?

Këshilla për prindër
Zgjidheni problemin e rritjes se thoit në mish te fëmijët

Zgjidheni problemin e rritjes se thoit në mish te fëmijët

Këshilla mjekësore
Pesë gabimet që bëjnë gjyshërit në raport me nipërit/mbesat

Pesë gabimet që bëjnë gjyshërit në raport me nipërit/mbesat

Këshilla Lifestyle
Si të veproni kur fëmija juaj ju akuzon se nuk e doni?

Si të veproni kur fëmija juaj ju akuzon se nuk e doni?

Këshilla për prindër
Pse pyetja ‘Si kalove sot në shkollë?’ nuk është e duhura për fëmijët? Ja ç’duhet të thoni

Pse pyetja ‘Si kalove sot në shkollë?’ nuk është e duhura për fëmijët? Ja ç’duhet të thoni

Prindër dhe fëmijë
Pasoja të rënda nëse e pengoni fëmijën të shkruajë me dorën e majtë: Vetëm në këtë rast mësojeni të jetë i djathtë

Pasoja të rënda nëse e pengoni fëmijën të shkruajë me dorën e majtë: Vetëm në këtë rast mësojeni të jetë i djathtë

Të tjera
Kur është koha e duhur për të regjistruar fëmijën tuaj në aktivitete sportive? Ambicia e tepruar ka aspekte negative

Kur është koha e duhur për të regjistruar fëmijën tuaj në aktivitete sportive? Ambicia e tepruar ka aspekte negative

Këshilla Lifestyle
Gjërat që nuk duhet t’ia thoni kurrë dikujt që nuk ka fëmijë

Gjërat që nuk duhet t’ia thoni kurrë dikujt që nuk ka fëmijë

Këshilla Lifestyle
Infermierja e pediatrisë tregon se si ta joshni një fëmijë të marrë ilaçe: Prindërit i janë shumë mirënjohës!

Infermierja e pediatrisë tregon se si ta joshni një fëmijë të marrë ilaçe: Prindërit i janë shumë mirënjohës!

Këshilla për prindër
Si ta kuptoni se kur është koha për të menduar seriozisht ndryshimin e shkollës së fëmijës suaj?

Si ta kuptoni se kur është koha për të menduar seriozisht ndryshimin e shkollës së fëmijës suaj?

Këshilla Lifestyle
Çfarë duhet të bëni kur fëmijës i mbyllen sytë dhe nuk do të bjerë në gjumë

Çfarë duhet të bëni kur fëmijës i mbyllen sytë dhe nuk do të bjerë në gjumë

Këshilla për prindër
Fëmija godet kokën, si e dini nëse mund të ketë pësuar tronditje

Fëmija godet kokën, si e dini nëse mund të ketë pësuar tronditje

Prindër dhe fëmijë
Japonezët kanë zbuluar një mënyrë gjeniale për ta vënë fëmijën tuaj në gjumë në saktësisht 13 minuta

Japonezët kanë zbuluar një mënyrë gjeniale për ta vënë fëmijën tuaj në gjumë në saktësisht 13 minuta

Këshilla për prindër