Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të mërkurën (20.01.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

20.01.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

NS 110/35/10[kV] Prizren 1 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Bodrumi  (kodi: 30000014) prej orës 11:00  deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Atmagjë, Gjonaj, Karashëngjegji, Kojushë, Mazrek, Nashec dhe Zym i Hasit.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Reklama

LP 10[kV]  Rahoveci (kodi: 30000015) nga ora 13:00 deri 15:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe  Tulltorja II.

Reklama

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

21.01.2023

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 20[kV] Dalja nr.4   (kodi: 11000075 ) në dy termine prej orës 10:00 deri 10:10 dhe nga ora 13:20 deri në ora 13:30

Vendet: një pjesë e rr. Xhemajl Berisha, Rezervari i Ujit Batllava në Velani, rr. Ymer Prizreni, Sali Nivica, objekti banesore afër Viva-s (përballe banesave të bardha), Objektet banesore në rrugën B afër Royall mall, deri te udhëkryqi mes rr. Agim Ramadani (semaforat) – rruga B.

Reklama

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20[kV] Dalja nr.4 (kodi: 19000075) në dy termine prej orës 10:00 deri 10:10 dhe nga ora 13:20 deri në ora 13:30

Vendet: rr. Malush Kosova, Ahmet Gashi, Ernest Koliqi, Prekazi, një pjesë e objekteve banesore në rr. B nga rrethi tek ViVa e deri te udhëkryqi me rr. Agim Ramadani (semaforat).

Reklama

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 20/0.4[kV] TS Lagjja e Spitalit 1 (kodi: 19000075189 ) prej orës 10:00 deri në ora 13:30

Reklama

Vendet: Objekt banesorë (konsumatorë ) në rr Ernest Koliqi.

Arsyeja: Realizimi i sistemit  hyrje – dalje 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.