Natyrisht se një ndryshim të madh ashtu sikurse edhe ne, ndër vite e kanë bërë edhe personazhet e famshme publike.

Ndonëse nuk i vërejmë në vetvete ndryshimet me kalimin e viteve, ne po ashtu nganjëherë harrojmë që yjet dikur dukeshin krejtësisht ndryshe, pesë, dhjetë apo edhe shumë më herët.

Andaj, nuk ka dyshim se çdo periudhë cilësohet për stilin unik të saj si në veshje, dukje e po ashtu edhe në grim.

Nëse kthehemi e shikojmë prapa çdo gjë e asaj kohe duket e pazakontë për secilin nga ne, por që secili artist shquhej për veçantinë e tij/saj dhe kjo nuk mund të mos iu pëlqej publikut, të cilët i kanë përcjellur dhe vazhdojnë t’i kenë në fokus akoma yjet shqiptare.

Telegrafi më poshtë ka përzgjedhur disa fotografi të këngëtareve tona për të bërë krahasimin dikur dhe sot.

Greta Koçi, Nora Istrefi, Genta Ismajli, Xhensila Myrtezaj, Dafina Zeqiri, Tayna, Melinda Ademi, Tuna dhe Luana Vjollca janë në mesin e personazheve me ndryshime drastike, e rol të madh në ditët e sotme luajnë edhe operacionet plastike.

Greta Koçi

Nora Istrefi

Genta Ismajli

Xhensila Myrtezaj

Dafina Zeqiri

Tayna

Melinda Ademi

Altuna Sejdiu – Tuna

Luana Vjollca

/Telegrafi/