Një ditë e lodhshme nga puna, takimet e shumta dhe stresi duan komoditet në shtëpi.

Kështu, shtëpia juaj duhet të ketë të përkryer dhomën e ndejës, që ju të ndiheni perfekt.

E tillë është dhoma e ndejës Navona, e cila gjendet vetëm në Enza Home. Me material mbretëror që vjen në butësinë e kadifes dhe finesa të lëkurës, pa dyshim se kjo dhomë e bën diferencë nëse e krahasoni me dhomat tjera.

Ky njëkohësisht do të jetë elementi më mbreslënës në sallonin tuaj, i cili do të duket pikërisht, mbretëror.

Dizajni mund të thuhet lirisht se kompletohet nga këmbët e drurit me unaza nga çeliku për përsosje të dukjes kaq elegante.

Ngjyra turkuazi e bën dhomën Navona të përkryer për shtëpinë tuaj për të dhuruar kështu edhe atmosferë të natyrës.

Enza Home gjendet me showroomin e vet modern në magjistralen Prishtinë – Ferizaj.

Për më shumë, mund kontaktoni në:
Nr. tel: 038 606 222
Web faqe: enzahome.com/en-ks
Facebook: Enza Home Kosovë

Artikull i Sponsoruar