Sonte në ora 19:00 zhvillohet Tap n’Shije, quizi me pyetje nga kuzhina dhe gatimi, i cili edhe këtë javë, sikurse javët tjera, ka një lojë shumë atraktive e shpërblime shumë të mira për ju.

Kliko këtu për t’u regjistruar. Kuizi “Tap n’Shije” sonte zhvillon javën e 28 të tij, ku moderatorja Adriana Matoshi do të udhëheqë quizin e dashur drejt edhe një lojë të bukur. Ky quiz tanimë është bërë shumë i pëlqyer dhe vazhdon të rritet. Kjo për shkak të lojës interesante që zhvillohet dhe shpërblimeve të mira. Sonte për tre vendet e para dhurohen këto shpërblime:

Vendi i parë Trampolinë
Vendi i dytë Atlete Adidas
Vendi i tretë Set Concept

Pra, shpërblime të mira, për një lojë shumë të mirë. Por, këtyre shpërblimeve u bashkohet edhe një befasi tjetër interesante. Një dhuratë nga GjirafaMall shkon për komentuesin më të mirë, prandaj, ju mund të shkruani ndonjë koment që tërheqë vëmendje e pëlqime, e mund të fitoni një dhuratë të bukur nga GjirafaMall.

Që të luani Tap n’Shije, majfton të regjistroheni dhe të bëheni gati për lojë në orën 19:00. Regjistrimi është një procedurë e lehtë. Ndiqni këto hapa që të regjistroheni:

– Hyni në GjirafaVideo.com
– Kliko mbi Live TV
– Klikoni tek video me titull “Tap n’Shije by GjirafaVideo
– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
– Klikoni “Hyr në quiz”
– Bëhuni gati për lojë

Regjistrohu për Tap n’Shije duke klikuar këtu.