Në “Debat Plus” me Ermal Pandurin në RTV Dukagjini përfaqësuesit politikë kanë debatuar për taksën dhe dialogun.

Analisti Imer Mushkolaj thotë se tema e reciprocitetit po keqpërdorur për efekte zgjedhore, përcjell Telegrafi.

Mushkolaj thotë se LDK-ja ka qenë pjesë e qeverisë dhe negociatave në të kaluarën dhe askush nuk i ka ndaluar të bëjnë propozime të tilla për reciprocitet.

Ai thotë se përfaqësuesit e subjekteve politike nuk ishin të qartë së çfarë do të bëjnë me taksën pas zgjedhjeve ose nëse vijnë në pushtet.

“Asnjëri nuk tha me gojën plotë se do të largohet taksa, por më shumë përfshihej në një koncept më të gjerë si reciprocitet”.

Mushkolaj thotë se është shqetësues edhe rikthimi i debatit se kush e vendosi taksën./Telegrafi/