Është periudha më e bukur e vitit – mërgimtarët po kthehen në shtëpinë e tyre, në Kosovë, për të kaluar pushimet e tyre verore.

Si zakonisht, ata nuk e harrojnë vendin e tyre – e vendosin para gjithçkaje, përkundër mundësive për të kaluar pushime gjetiu nëpër botë.

Megjithatë, koha në Kosovë për ta është periudha më e bukur e vitit, e pikërisht gjatë kësaj periudhe nuk hezitojnë të shpenzojnë një shumë të madhe të hollash nga kursimet e tyre.

Sipas BQK-së, remitencat nga bashkatdhetarët janë llogaritur të jenë afro 745.5 milionë euro.

Prishtina

Mirëpo, Kosova është një vend i ri në zhvillim me potencial të madh për investim. Këto remitenca, apo të hollat e bashkatdhetarëve mund të investohen mençur, duke bërë që ata të largohen nga Kosova shumë herë më të pasur dhe me kontribut për vendin.

Një mundësi ideale për investim të mençur e ku mund të rritni vlerën e investimit është kompleksi Linda Premium Residence që po ndërtohet nga Al Trade Center.

Banesat me arkitekturë ultra-moderne që po ndërtohen në Linda Premium Residence janë garanci për një jetë si në perëndim në vendin tonë, që po realizohet në një prej lagjeve më atraktive në Prishtinë.

Pikërisht zona “Prishtina e Re” përbën të ardhmen e kryeqytetit dhe kryefjalë e saj është Linda Premiu Residence. Atraktiv e bën edhe më shumë lokacioni, pasi që lidhet me rrugën B dhe me qendrën e qytetit sepse gjendet buzë rrugës A.

Penthouse dhe terracat me gjelbërim e bëjnë këtë kompleks më të veçantin, e të gjitha këto vijnë me një çmim tejet të volitshëm.

Dhe, e gjitha kjo me mundësi financimi në formë afatgjate, pa u ngarkuar, në bashkëpunim me NLB Bankën.

Është e mundur që nga Kosova të ktheheni më të pasur, natyrisht nëse investoni në Linda Premium Residence duke blerë banesë.

Për më shumë kontaktoni në:
0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsoruar