Sot ju sjellim një enigmë që flet për aftësinë tuaj për të perceptuar dhe vërejtur detaje të vogla.

Dhe si rrjedhojë, ju duhet të shkoni drejt një përfundimi logjik, bazuar në ato detaje.

Kjo enigmë duket e thjeshtë, por në fakt nuk është aq e lehtë për t’u zgjidhur.

Detyra juaj është që, bazuar në figurë, të vendosni se cili simbol duhet të shkruhet brenda katrorit me pikëpyetje.

Mos harroni, vetëm detajet që shihni në foto janë të rëndësishme për zgjidhjen e kësaj enigme.

Një ndihmë e vogël: Figurat që shihni, duhet ndarë në gjysmë. /Telegrafi/