Në pamje të parë duket të jetë vetëm një seri shiritash vertikalë të zezë dhe të bardhë.

Megjithatë, sipas mediave, përcjell Telegrafi, ky imazh është bërë viral, pasi njerëzit kanë parë një iluzion të fshehtë optik brenda.

Imazhi, i postuar në Twitter nga inxhinieria në Zelandën e Re, Dr. Michelle Dickinson të mërkurën, kërkon disa përpjekje.

Siç thuhet në përshkrim, për të parë kafshën, ju duhet tundur kokën “përpara dhe para” – dhe nëse nuk mundeni, mund të keni nevojë të largoheni edhe pak nga kompjuteri ose telefoni juaj.

“Ju mund të shihni këtë iluzion optik vetëm nëse tundni kokën tuaj (jam serioz)”, ka shkruar zonja Dickinson në internet.

Pra, a mund të shihni se cila kafshë fshihet prapa linjave? /Telegrafi/