Motorola po punon në një telefon të palueshëm që mund të sjellë markën ikonike Motorola Razr. Kohët e fundit kompania paraqiti një patentë për një telefon të palueshëm dhe në shkurt të vitit 2017, drejtori i kompanisë theksoi bindshëm se firma dëshiron të rifreskojë dhe rifutjen e dizajnit të Razr.

Nëse do të sillet në treg, ky model do të jetë në konkurrencë të drejtpërdrejtë me Samsung Galaxy X, iPhone-in e palueshëm dhe telefonin e palueshëm nga Huawei.

Tani, paraqitja për një patentë nuk do të thotë se telefoni do të shkojë ndonjëherë në prodhim, por ka një fije të dytë në këtë histori që sugjeron fuqishëm se a) Motorola po përgatitet të nisë një telefon të palosshëm dhe b) se telefoni do të jetë një rihapje e Motorola Razr shumë të dashur, por një që nuk do të duket si origjinali..

Razr Sony Ericsson fillimisht u lansua në 2004, me një dizajn të pëlqyer dhe tastiera me ngjyra të ndezura. Telefoni u dëshmua si një goditje masive, duke shitur më shumë se 50 milionë njësi deri në korrik të vitit 2006.

Por deri në vitin 2010, pavarësisht disa përditësimeve të Razr, shitjet kishin ndryshuar pasi njerëzit u shpërngulën në telefona më të mëdhenj si iPhone, dhe Razr u braktis.