Mesazhi përkthehet në mbi 20 gjuhë të ndryshme. Sivjet mesazhi është shkruar nga aktorja e njohur britanike, Helen Mirren.

“Ka qenë një kohë e vështirë për performancën teatrale dhe shumë artistë, teknikë, mjeshtër dhe gra kanë luftuar në një profesion që tashmë është i mbushur me pasiguri. Ndoshta kjo pasiguri i ka bërë ata më të aftë ta mbijetojnë këtë pandemi me zgjuarsi dhe me guxim. Imagjinata e tyre tashmë është shndërruar nga këto rrethana të reja, në mënyra krijuese, argëtuese dhe prekëse për të komunikuar, pjesërisht falë internetit. Qeniet njerëzore i kanë treguar njëri-tjetrit histori për aq kohë sa kanë qenë në këtë planet. Kultura e bukur e teatrit do të jetojë për sa kohë që ne qëndrojmë këtu. Dëshira krijuese e shkrimtarëve, stilistëve, valltarëve, këngëtarëve, aktorëve, muzikantëve, regjisorëve, nuk do të mbytet kurrë dhe në një të ardhme të afërt do të lulëzojë përsëri me një energji të re dhe një kuptim të ri të botës që ndajmë të gjithë. Unë mezi po e pres”, ka thënë Mirren. /Report TV/