Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal sot do të mbajë mbledhje.

Në rend dite është raportimi i ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, lidhur me gjendjen në ndërmarrjen publike Posta e Kosovës.

Mbledhja mbahen në ndërtesën e Kuvendit, duke filluar nga ora 10:00. /Telegrafi/