LAJMI I FUNDIT:

Meshkujt me hundë dhe shputa të mëdha nuk e kanë organin gjenital më të madh: Prandaj, më mirë është të shikoni një detaj tjetër!

Meshkujt me hundë dhe shputa të mëdha nuk e kanë organin gjenital më të madh: Prandaj, më mirë është të shikoni një detaj tjetër!

Gjatë gjithë kohës shikoni në drejtim të mirë, por në detaj të gabueshëm

Reklama

Flitet që meshkujt me shputa dhe hundë të madhe e kanë organin më të madh, transmeton Telegrafi.

A është e saktë kjo, kanë vendosur ta konstatojnë shkencëtarët dhe kanë kuptuar që fjala është edhe për një thashetheme e cila nuk pi ujë.

Mirëpo, si duket ekzistojnë pjesë të tjetra të trupit të cilat mund të sinjalizojnë që mashkulli ka organ të madh, ndërkaq ato janë gishtat e këmbëve.

Një studim korean ka treguar që gjatësia e penisit do të mund të jetë e lidhur me gjatësinë e gishtit të madh të këmbës dhe të gishtit të mesëm. Sa më i madh – aq më i mirë, logjike apo jo.

Duhet theksuar që këtu është gjetur lidhja e dobët, mirëpo gjithsesi më e fortë se ajo me madhësinë e shputave dhe hundës.

– Madhësitë dhe karakteristikat e ekstremiteteve trupore nuk janë të mjaftueshme për vlerësimin e gjatësisë së penisit – kanë konstatuar shkencëtarët kanadezë. /Telegrafi/