Meryl Streep ka pranuar kërkimfaljen e Dustin Hoffman për shkak se ky i fundit në vitin 1970 e kishte ofenduar në takimin e tyre të parë.

Reklama

Aktorja e kishte akuzuar kolegun e saj se në vitet e shtatëdhjeta e kishte prekur në gjoks.

(Foto: Getty Images)

Zëdhënësi i aktores ka thënë se Hoffman ka kërkuar falje për gjestin e bërë dhe se Streep ka pranuar kërkimfaljen.

Edhe Dustin Hoffman akuzohet për ngacmim seksual Edhe Dustin Hoffman akuzohet për ngacmim seksual

“Është një ofendim për të cilin Dustin ka kërkuar falje dhe Meryl e ka pranuar”, është shprehur ai.

(Foto: Getty Images)

Hoffman asnjëherë nuk i ka komentuar publikisht akuzat e bëra nga Streep në vitin 1979, kur ajo kishte përmendur rastin.

Reklama

Javën e kaluar, edhe Anna Graham Hunter ka pohuar se Hoffman ka pasur sjellje të këqija ndaj saj gjatë xhirimit të filmit “Death of a Salesman”, në vitin 1985.

Reklama

Aktorja e kishte akuzuar aktorin për keqtrajtim seksual në kohën kur ajo ishte vetëm 17 vjeçare. Hoffman ka kërkuar falje edhe lidhur me këtë rast. /KP/Telegrafi/