Blerësit që po kërkonin gjësende të ndryshme në një ueb-faqe që shet mallra, mbetën të habitur me një mbulesë për makinën e larjes së rrobave.

Pëlhura ngjyrë rozë, përfundimet dhe pjesa që hapet për të shfaqur butonat, e kompleton mbulesën qesharake me tri sipërfaqe, transmeton Telegrafi.

“Duket sikur veshja që e ka kjo mbulesë, për natën e parë të martesës” ka qenë një prej komenteve të ndryshme.

Mbulesa qesharake e makinës për larjen e rrobave

Shumica e shikuesve, janë shprehur se si ka mundur të prodhohet një mbulesë e tillë, që përdoret mjaft për ta mbrojtur makinën.

Ngjashëm duket edhe mbulesa e mikrovalës

Nuk ka kaluar gjatë dhe dikush e ka postuar një imazh, ku shfaqet një mikrovalë që e ka mbulesën e ngjashme. /Telegrafi/