“Vox Nightlife” është pa dyshim një prej vendeve më të pëlqyera nga të rinjtë e Vushtrisë për të kaluar një natë të paharruar.

Ky klub nate po vazhdon me performanca të artistëve të mëdhenj gjatë verës, shqiptarë e ndërkombëtarë.

Ndërkohë, nesër (e enjte), një prej reperëve më të suksesshëm shqiptarë që jeton dhe vepron në Gjermani, pritet të performojë në këtë klub.

Fjala është për Azet, i cili tashmë ka publikuar një sërë projektesh dhe do ndezin atmosferën së bashku me Zunën.

Të gjitha lajmet nga Vox Nightlife Të gjitha lajmet nga Vox Nightlife

Për të gjithë ata që duan të kalojnë një natë ndryshe dhe plot argëtim, “Vox Nightlife” ju pret.