0Shares

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) organizon ligjëratën/diskutimin “NATO dhe Ballkani Perëndimor“ që organizohet në bashkëpunim me KFOR dhe mbahet nga Zëvendës Asistenti i Sekretarit Gjeneral NATO, John Manza.

Në diskutim të pranishëm do të jenë: John Manza, zëvendës asistent i Sekretarit Gjeneral të NATO-s dhe Florian Qehaja, Drejtor Ekzekutiv në QKSS.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)