Gjatë 24 orëve të fundit, sipa MPB-së, është evidentuar se gjithsej 42 persona nuk kanë respektuar orën policore.

Prej tyre, 37 persona janë privuar nga liria në stacion policor dhe të dënuar, njofton Telegrafi Maqedoni.

Gjatë ditës së djeshme 50 persona kanë marrë vendim për izolim dhe 19 të tjerë kanë nënshkruar deklarata për vetizolim.

Policët poashtu kanë kontrolluar personat që ndodhen në izolim dhe vetizolim dhe nuk kanë evidnetuar asnjë person që nuk kanë respektuar masën. Në karantinë shtetërorë janë vendosur 13 persona të tjerë./Telegrafi/