Vdekja e djalit të Mia Farrow, Thaddeus, është një prej tragjedive të shumta që ka përjetuar aktorja e famshme. Djali i saj, i cili ishte paraplegjik, ka bërë vetëvrasje me armë zjarri në automjetin e tij në Connecticut. Ai ishte 27 vjeç.

Reklama

“Jemi të pikëlluar me humbjen e Thaddeusit, djalit dhe vëllait tonë të dashur. Ishte një person i këndshëm, i guximshëm që përjetoi shumë vështirësi në jetën e tij të shkurtër. Na mungon”, ka shkruar Mia në rrjetet sociale pas kësaj tragjedie.

Fatkeqësisht, nuk është hera e parë që aktorja humb parakohe një anëtar të familjes. Shumë kohë para vdekjes së Thaddeusit është folur që familja e saj është e mallkuar. 71-vjeçarja deri më tani i ka varrosur tre fëmijë.

Reklama
Vdekja parakohe është bërë një mallkim në familjen e Mia Farrow.
Reklama

Vdekja parakohe është bërë një mallkim në familjen e Mia Farrow.

Nga viti 1973 e këndej, Mia ka adoptuar dhjetë fëmijë, ndërsa i ka edhe katër fëmijë biologjikë. Nga dhjetë fëmijët e adoptuar, tre kanë vdekur (njëri prej tyre gjatë kohës sa ishte e martuar me Woody Allen). Dy të tjerë kanë thënë se janë keqtrajtuar nga filmbërësi i famshëm, mirëpo kjo nuk është dëshmuar asnjëherë.

Vdekja e Thaddeus Farrow ia ka kujtuar publikut familjen, e cila ishte ndër të parat në Hollywood që filloi të adoptonte fëmijë nga vendet e varfra.

Vet Mia kishte pasur fëmijëri të vështirë. Prindërit e saj kishin problem me vartësinë nga alkooli, ndërsa kishin shtatë fëmijë. Si nëntëvjeçare, ajo ishte sëmurë nga poliovirusi dhe mezi kishte mbijetuar. Aktorja ka treguar se kjo përvojë e kishte detyruar që të merrej me punë humanitare.

Reklama
Reklama

Me ish-burrin Andre Previn ka lindur tre fëmijë, nga të cilët më i madhi ka 46 vjet. Pastaj filluan të adoptonin fëmijë. Fillimisht, ata i morën dy vajza nga Vietnami. Katër vite më vonë, adoptuan një vajzë nga Koreja, të cilën e kishte braktisur nëna e saj prostitutë. Nga tre fëmijët e parë të adoptuar, vetëm njëra i mban kontaktet me Mian.

Mia Farrow dhe vajzat e adoptuara, Lark dhe Daisy.

Mia Farrow dhe vajzat e adoptuara, Lark dhe Daisy.

Përkundër gjithë këtyre ndodhive, Mia nuk u ndal së adoptuari fëmijë. Ajo i ofroi strehë një vajze të verbër nga Vietnami, e cila ishte e para që vdiq në moshë 19-vjeçare (në vitin 2000).

Reklama

Njëra nga vajzat, Lark Song Previn, kishte filluar të merrte drogë dhe në moshën 20-vjeçare u infektua me HIV. Dy fëmijët e saj (vajza) lindën të infektuara me HIV dhe jetuan në varfëri, pasi ajo nuk mund të kujdesej për to. Lark ishte 35 vjeçe kur vdiq nga pneumonia, si komplikim i AIDS-it, në vitin 2008. Gjatë kësaj kohe Mia ndodhej në Kongo për punë humanitare.

Reklama

Vajza e adoptuar nga Koreja, Soon-Yi Previn, kishte nisur një aferë me Woody Allen gjatë kohës sa aktori dhe regjisori ishte në lidhje me nënën e saj, Mia. Madje vajza e braktisi nënën dhe u martua me filmbërësin e famshëm. Kurrë më nuk kanë folur me njëra-tjetrën.

Vajza e aktores u martua me të dashurin e nënës.
Reklama

Vajza e aktores u martua me të dashurin e nënës.

Skandalet për abuzime seksuale dhe fizike vazhduan, si ndaj Mias ashtu edhe ndaj Allen. Pas të gjitha këtyre tragjedive, Mia e kuptoi se vajzën e saj Dylan (të cilën e kishte adoptuar në SHBA në vitin 1985), Allen e kishte keqtrajtuar seksualisht kur ajo ishte shtatëvjeçare, ndërsa filmbësrësi i ka mohuar këto pohime.

Pjesë e familjes së aktores u bë edhe një djalë afro-amerikan, të cilin e kishte braktisur nëna e tij narkomane. Po ashtu, Mia adoptoi një tjetër vajzë të verbër nga Vietnami, e cila ishte rritur e rrethuar nga drogat dhe në varfëri.

Reklama
Thaddeus ishte paraplegjik.
Reklama

Thaddeus ishte paraplegjik.

Thaddeusin e adoptoi në vitin 1994, pasi ishte braktisur në Calcutta si fëmijë. Ai ishte paraplegjik dhe kishte vuajtur nga poliovirusi. Lypte para rrugëve, ndërsa në jetimore e kishin rrahur fëmijët tjerë. Tre vite më parë kishte nisur të punonte si automekanik dhe mësonte për punën në polici. Mirëpo, ditë më parë ai i dha fund jetës për motive ende të panjohura. /Telegrafi/