Regjistrimi në kuiz ka filluar. Regjistrohuni dhe bëhuni gati për të luajtur nga ora 19:00 në GjirafaVideo në Tap n’Dije, ku shpërblimet fantastike, si gjithmonë, nuk mungojnë.

Me moderim të aktorit Rifat Smani, qejfi nuk do të mungojë.

Sonte zhvillohet TapQuiz ku do të luhet për shpërblime fantastike. Tap n’Dije, kuizi edukativ, me moderim nga Rifat Smani për tre vendet e para sot dhuron këto shpërblime:

Vendi i parë fiton: GoPro HERO7
Vendi i dytë fiton: Altoparlantë Logitech
Vendi i tretë fiton: Maus Razer

Për t’u regjistruar në Tap n’Dije, KLIKONI KËTU.

Që të luani Tap n’Dije ju duhet të regjistroheni. Regjistrimi hapet nga ora 15:00 dhe loja fillon në ora 19:00.

Hapat që duhet të ndiqni janë këto:

– Hyni në GjirafaVideo.com
– Kliko mbi Live TV
– Klikoni tek video me titull “Tap n’Dije by GjirafaVideo”
– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
– Klikoni “Hyr në quiz”
– Bëhuni gati për lojë

TapQuiz rikthehet me dy edicione speciale, Tap n’Raiffeisen edicioni special i Bankës Raiffeisen i cili luhet me 30 dhjetor, dhe TapQuiz festiv, edicioni festiv i Vitit të Ri, i cili fillon së bashku me programin e Vitit të Ri nga GjirafaVideo dhe T7, me datë 31 dhjetor.